19 februari 2018
Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Vandaag zetten we graag dit Parkrandhuis in Klinkerbuurt 2 in het zonnetje.


Dat doen we nu nog virtueel, hier op het blog, maar aankomende zomer straalt dit huis al in het echt! Dit zes meter brede parkrandhuis is namelijk al in aanbouw en wordt binnenkort opgeleverd. 

Het Parkrandhuis is nog te koop. Op zaterdag 24 februari kun je het daarom van binnen bekijken. Bezoek tussen 11.00 en 13.00 uur de Schoemakerloods en wij begeleiden je naar de bouwplaats.

Image not found

Het Parkrandhuis ligt 45 centimeter hoger dan de straat. Zo heb je een perfect zicht op het park. Bovendien geeft de verhoging het huis een statige uitstraling! 

Naast een statige uitstraling en groen uitzicht heeft het huis alles wat je van een huis in Schoemaker Plantage mag verwachten:

  • Architectuur met oog voor detail
  • Vijf slaapkamers
  • Delftse stoep met trapje naar voordeur
  • Zes meter breed
  • Tuin op het zuiden met berging en duurzame regenton
  • Parkeerplaats op het binnenterrein 

En er is meer. In het ontwerp van dit huis zijn een aantal opties meegenomen die dit Parkrandhuis extra bijzonder maken. Zo is er gekozen voor een extra diepe uitbouw van de achtergevel met dubbele openslaande deuren naar de tuin. Op de vliering is er een extra dakraam aangebracht en de badkamer en de toiletten zijn volledig afgewerkt. 

Dit statige, ruime huis aan het park van Schoemaker Plantage heeft een woonoppervlakte van 199m2 en kost € 525.000 v.o.n. Bekijk de plattegronden of neem direct contact op met de makelaar. 

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod en de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage.