10 november 2023
Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Leuk dat je interesse hebt in wonen in Grasbuurt, hieronder lees je hoe de inschrijving in zijn werk gaat.

Stap 1: Vraag een persoonlijke link aan om in te loggen op je Grasbuurt account

Persoonlijke link aanvragen »

Stap 2: Je ontvangt een e-mail met een persoonlijke link. Door te klikken op de link in je e-mail kom je in je Grasbuurt account;

Stap 3: Klik op 'Online inschrijven Grasbuurt'

Stap 4: Vul alle gevraagde gegevens in en dien het formulier in. Je kunt per huishouden slechts één woning kopen en ook maar één inschrijving indienen. In het formulier kun je wel meerdere bouwnummers aangeven die jouw voorkeur hebben, in volgorde van jouw interesse. De inschrijving is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Welke gegevens moet ik allemaal invoeren? Zodra je aan het inschrijfproces begint, is het goed om de volgende gegevens bij de hand te hebben: Bruto jaarinkomen van jezelf en je partner (wanneer jullie de woning op jullie beider namen kopen) Gegevens van je/jullie financiële situatie, waaronder ook je/jullie eigen middelen (zoals spaargeld, giften, overwaarde) en verplichtingen (zoals studieschuld, partneralimentatie, leningen, etc.)

Tot wanneer kan ik me inschrijven?
De inschrijfperiode sluit op dinsdag 21 november om 12.00 uur. De inschrijving moet je dan digitaal verzonden hebben. Inschrijvingen die te laat worden ontvangen komen automatisch op de reservelijst. De toewijzing gaat niet op volgorde van binnenkomst, dus neem gerust de tijd. 

Brochure en verkoopdocumentatie

Om je goed te kunnen oriënteren op alle verschillende woningen is het natuurlijk van belang om de juiste informatie te hebben. Op de website is de verkoopdocumentatie te downloaden zoals verkooptekeningen, technische omschrijving, situatietekening etc. Hoe mooi Grasbuurt 3 écht gaat worden kun je zien in de digitale verkoopbrochure.

Bijzonderheden en toewijzingsprocedure:

  • De inschrijving moet op uiterlijk dinsdag 21 november 2023, om 12:00 uur digitaal verzonden zijn
  • Het is van belang dat je bij de inschrijving alle bouwnummers van je voorkeur aangeeft. Er kan geen bouwnummer aan je toegewezen worden als je die niet als voorkeur hebt opgegeven
  • In het kader van de beoordeling van de financiële haalbaarheid is het van belang dat de financiële gegevens op het inschrijfformulier volledig en naar waarheid zijn ingevuld
  • De inschrijving en toewijzing zijn niet overdraagbaar op een ander persoon
  • Kandidaten die een financieringsverklaring hebben geüpload in het persoonlijke mijn Schoemaker Plantage account krijgen voorrang bij de toewijzing
  • Daarnaast streven we ernaar om een ieder een woning van zijn of haar hoogste voorkeur toe te wijzen
  • Indien er na bovenstaande criteria meerdere gelijkwaardige kandidaten overblijven zullen de bouwnummers worden toegewezen. De toewijzing uitgevoerd door het projectteam van Professor Schoemaker Plantage. Over de toewijzing wordt niet gecorrespondeerd.