15 november 2023
Geplaatst door FirmaStek

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt is dat vooral vanaf papier. De visuals, plattegronden en digitale brochure geven je al een goed beeld over de sfeer en indeling van de woning. We begrijpen dat je de woning nog meer beleeft door ze in het echt te bekijken. Daarom is het nu ook mogelijk om de Royale gezinswoning te ervaren! Doordat de bouw van de Royale gezinswoningen in Grasbuurt 1 nagenoeg afgerond zijn, biedt het de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe ruim deze woningen zijn. 

Kom je langs op onze kijkdagen? 

Vrijdag 17 november van 9.00 uur tot 11.00 uur
Zaterdag 18 november van 12.00 uur tot 14.00 uur

twee-luik

Je bent van harte welkom op de bouwlocatie om de Royale gezinswoningen te bezichtigen (andere woningtypes zijn helaas niet te bezichtigen). Het makelaarsteam is hier aanwezig om je vragen te beantwoorden. Ook wanneer je geïnteresseerd bent in een ander woningtype ben je uiteraard van harte welkom om sfeer te komen proeven!

Zien we je op één van de kijkdagen?

Meld je dan even aan via onderstaande link. Dan houden we rekening met je komst. 
Ja, ik ben aanwezig >

Aanvullende informatie

Kom je met de auto? Parkeer je auto dan bij de portiersloge aan het begin van de wijk en loop vanaf hier over de brug naar de Royale gezinswoningen. Navigeer naar: van Embdenstraat 2a. 

Tot ziens in Schoemaker Plantage!